Op het veld

AirBet

Vliegen blijft een bijzondere gebeurtenis, zowel voor ervaren vliegers als voor beginners.
Wilt u leren vliegen, dan bent u hier aan het juiste adres!
Wij bieden u vele mogelijkheden zoals het huren van een vliegtuig, het promoten van uw bedrijf met luchtreclame of het maken van een fotovlucht.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

www.airbet.nl

Tel.: +31 6 531 187 93

EVW Maintenance

Een luchtvaart onderhoudsbedrijf, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.
EVW Maintenance is gespecialiseerd in hedendaagse en historische vliegtuigen en motoren en heeft een uitgebreide vakkennis op gebied van reparaties, restauraties en herbouw van vliegtuigen en onderdelen daarvan.
De complete nieuwbouw van een Fokker D-21 uit 1939 aan de hand van de originele tekeningen is een wereldwijd erkend bewijs van het aanwezige vakmanschap.

www.atn-aircraft-division.nl

Tel.: +31 528 237 132

Restaurant aan de baan

Vanaf 1 mei 2024 zal ons restaurant met terras aan de langste grasbaan van de Benelux weer open zijn en U volledige service kunnen bieden.

www.

Tel.: +31

MotorVliegVereniging Hoogeveen

Sinds 1988 treffen vliegers elkaar bij de MVVH.
Ontmoet anderen met een passie voor vliegen.
Het delen van ervaringen, kennis en vooral het plezier in vliegen staan voorop.

www.mvvh.nl

Skydive Hoogeveen

Bij Skydive Hoogeveen kunt u ervaren hoe het is om van grote hoogte een vrije val te maken tijdens een tandemsprong. Ook kunt u een opleiding volgen om zelf te leren skydiven!
Demonstraties tijdens feesten of evenementen d.m.v. het showspringers team kunnen in overleg worden geregeld.

www.skydivehoogeveen.nl

Tel.: +31 6 831 701 63

Egmond Vintage Wings

EVW heeft als doel het behouden en het luchtwaardig houden/brengen van luchtvaartgerelateerd cultureel erfgoed, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

egmondvintagewings.com

Vliegclub Hoogeveen

Zweefvliegen is meer dan vliegen zonder motor. Een zweefvlieger kan in korte tijd vele honderden meters hoogte winnen. Dit doet hij door zijn toestel in de “thermiek” te houden: opstijgende lucht, warm geworden door de zon die op de aarde schijnt. Het vliegtuig blijft vliegen door voortdurend hoogte in snelheid om te zetten. Met deze snelheid kan een flinke afstand worden afgelegd: op mooie dagen zijn vluchten van meer dan 300 km geen uitzondering.

www.vliegclubhoogeveen.nl