Organisaties

AirBet

Vliegen blijft een bijzondere gebeurtenis, zowel voor ervaren vliegers als voor beginners. Wilt u leren vliegen, dan bent u hier aan het juiste adres! Ook bieden wij u vele mogelijkheden zoals het huren van een vliegtuig, het promoten van uw bedrijf met luchtreclame of het maken van een fotovlucht.

www.airbet.nl

ATN Aircraft Division

ATN Aircraft Division is een luchtvaart onderhoudsbedrijf, waar het leveren van kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staat.
Zij zijn gespecialiseerd in hedendaagse en historische vliegtuigen en vliegtuigmotoren.
ATN Aircraft Division heeft een uitgebreide vakkennis op gebied van restauraties van historische vliegtuigen en onderdelen daarvan.

www.atn-aircraft-division.nl

Fly & Food

Steakhouse Fly & Food is het restaurant dat gevestigd is op Vliegveld Hoogeveen. In het restaurant (en op het terras aan de baan) kunt u van dinsdag tot en met zondag vanaf 10:00 genieten van een kop koffie met appelgebak, volledige lunch of een borrel. Vanaf 17:00 kunt u ook terecht in het steakhouse waar het vlees live voor u gegrild wordt.

Voor informatie, vragen of het maken van een reservering:

www.flyenfood.nl

Skydive Hoogeveen

Bij Skydive Hoogeveen kunt u ervaren hoe het is om van grote hoogte een vrije val te maken tijdens een tandemsprong. Ook kunt u een opleiding volgen om zelf te leren skydiven!
Demonstraties tijdens feesten of evenementen d.m.v. het showspringers team kunnen in overleg worden geregeld.

www.skydivehoogeveen.nl

Vliegclub Hoogeveen

Zweefvliegen is meer dan vliegen zonder motor. Een zweefvlieger kan in korte tijd vele honderden meters hoogte winnen. Dit doet hij door zijn toestel in de “thermiek” te houden: opstijgende lucht, warm geworden door de zon die op de aarde schijnt. Het vliegtuig blijft vliegen door voortdurend hoogte in snelheid om te zetten. Met deze snelheid kan een flinke afstand worden afgelegd: op mooie dagen zijn vluchten van meer dan 300 km geen uitzondering.

www.vliegclubhoogeveen.nl