AirBet

Vliegen blijft een bijzondere gebeurtenis, zowel voor ervaren vliegers als voor beginners.
Wilt u leren vliegen, dan bent u hier aan het juiste adres!
Wij bieden u vele mogelijkheden zoals het huren van een vliegtuig, het promoten van uw bedrijf met luchtreclame of het maken van een fotovlucht.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

www.airbet.nl

Tel.: +31 6 531 187 93

ATN Aircraft Division

ATN Aircraft Division is een luchtvaart onderhoudsbedrijf, waar het leveren van kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staat.
Zij zijn gespecialiseerd in hedendaagse en historische vliegtuigen en vliegtuigmotoren.
ATN Aircraft Division heeft een uitgebreide vakkennis op gebied van restauraties van historische vliegtuigen en onderdelen daarvan.

www.atn-aircraft-division.nl

Tel.: +31 528 237 132

Fly & Food

Mede als gevolg van de Corona crisis is het restaurant voorlopig gesloten.
We zijn hard op zoek naar een nieuwe uitbater en zo gauw er zicht is op heropening zullen we dat via deze site bekend maken.

Skydive Hoogeveen

Bij Skydive Hoogeveen kunt u ervaren hoe het is om van grote hoogte een vrije val te maken tijdens een tandemsprong. Ook kunt u een opleiding volgen om zelf te leren skydiven!
Demonstraties tijdens feesten of evenementen d.m.v. het showspringers team kunnen in overleg worden geregeld.

www.skydivehoogeveen.nl

Tel.: +31 6 831 701 63

Vliegclub Hoogeveen

Zweefvliegen is meer dan vliegen zonder motor. Een zweefvlieger kan in korte tijd vele honderden meters hoogte winnen. Dit doet hij door zijn toestel in de “thermiek” te houden: opstijgende lucht, warm geworden door de zon die op de aarde schijnt. Het vliegtuig blijft vliegen door voortdurend hoogte in snelheid om te zetten. Met deze snelheid kan een flinke afstand worden afgelegd: op mooie dagen zijn vluchten van meer dan 300 km geen uitzondering.

www.vliegclubhoogeveen.nl